Biotherm Oil & Tonic Huidverzorging

Voordat ik door mijn intensieve gebruik door dit product heen ben leek het me handig om mijn enthousiasme met je te delen. Ik moet eerlijk toegeven dat toen het pakketje binnenkwam ik best sceptisch was. Begrijp me niet verkeerd, ik ben een groot fan van olie voor het lichaam. Zeker al het hoogwaardige voedingsstoffen bevat, niet plakt en snel intrekt.

Na het schudden van het flesje dat me sterk deed denken aan de Bi-Facil make-up reiniging van LancÔme, probeerde ik het na het douchen op mijn huid. Bij het openen van het glazen flacon, klein minpuntje, werd ik blij verrast met de heerlijke geur van vers geperste sinaasappels. De samenstelling is precies goed. Niet te veel olie en voldoende tonic om het verzorgingsproduct luchtig te houden. En nu kan ik niet meer zonder. Het werkt supersnel, ruikt lekker, verzorgt mijn droge huid en trekt snel in. Ik zeg doen!

biotherm_oiltonic_featuredBiotherm oil and tonic

Vanaf april 2014

www.biotherm.nl

No Comments Yet

Comments are closed