Chanel Les Beiges Healthy Glow producten

Het hebben van een stralende huid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Haast een must in beautyland zou je zeggen. Het bijhouden van al het aanbod is momenteel een dagtaak op zich. Gelukkig kan ik je daarbij helpen en je wegwijs maken, wat ik natuurlijk ontzettend leuk vind als schrijvende visagist. De nieuwe Chanel healthy glow multi –color is een mooie aanvulling op de onlangs gelanceerde Les Beiges de Chanel. Het ziet er niet alleen prachtig uit, het doet ook nog wat. Het geven van een prettig gebruinde huid bijvoorbeeld.

Les Beiges de Chanel | 48 euro Les Beiges de Chanel | 48 euro
Les Beiges de Chanel Fluide | 52 euro Les Beiges de Chanel Fluide | 52 euro

Ook kun je de drie –in- een kleuren individueel gebruiken als highlighter en zelfs als basis oogschaduw. De producten hebben een SPF 15, wel zo’n prettige bijkomstigheid. De test. De all –in –one healthy glow fluid is boterzacht en heeft een fijne structuur. Over een primer aangebracht geeft het de huid net dat beetje meer glow.

Les Beiges de Chanel4

Ook fijn is om het te mengen met een tinted moisturizer of een foundation naar keuze.  Als je op zoek bent naar een make-up, geen make-up effect dan zijn deze producten zeker het proberen waard.

Beschikbaar vanaf 2 mei 2014

www.chanel.com

 

 

No Comments Yet

Comments are closed