De Flawless Face uitgelicht bij bij RTL Koffietijd. Bekijk de video hier

Tijdens de ‘Dress to Impress’ week bij RTL Koffietijd waarin drie dames een nieuwe look aangemeten kregen mocht ik laten zien hoe je met vier producten fris voor de dag kunt komen. Leuk, want een Flawless Face is niet zomaar een begrip, maar staat voor opgemaakt zijn zonder er opgemaakt uit de zien.

Met vier basisproducten ben je al een heel eind op weg. In dit filmpje wordt nauwkeurig uitgelegd hoe het aanbrengen van een Flawless Face in z’n werk gaat. Bij de eerste stap bracht ik een hydrating primer. Een mooi basis dat een barrière is tussen huidverzorging en foundation. Als je een primer gebruikt blijft je foundation de gehele dag zitten en trekt niet in de huid. Ik heb voor het model gekozen voor een tinted moisturizer met een spf 20.

Een luchtige foundation dat oneffenheden verdoezeld en een rustig effect geeft. Onder de ogen bracht ik een mix van twee concealers aan. De concealer van Sisley, verzorgd en heeft een romige structuur n komt in drie kleuren. De secret concealer van Laura Mercier heeft een verzorgende en licht weerkaatsende werking. Samen vind ik het echt een cadeautje. Om ervoor te zorgen dat deze producten perfect blijven zitten is het goed om het geheel af te poederen met een setting powder. Van de  Armani lipsticks ben ik een groot fan. Ideaal voor finishing touch.

Veel kijkplezier!

www.koffietijd.nl

You can see the video here:

 

 

No Comments Yet

Comments are closed