Diptyque L’ Art Du Soin huidverzorging. Heel Fijn!

Jaren geleden toen Diptyque voor het eerst onder mijn aandacht werd gebracht werd ik verliefd op Philosykos. De geur van vijgen in haar puurste vorm. Bijzonder vond ik dat. Na het ontdek je plekje van Diptyque volgden er nog meer geuren, kaarsen, 7 bodylotions waarvan een aantal inmiddels tot mijn favorieten behoren en een speciaal plekje in mijn badkamer hebben. De natuurlijke kaarsen zijn erg verslavend  waaronder Pomander en Feu de Bois in de winter, Figuer en Amber in de zomer. Voornamelijk Pomander wil je bijna aan je mond zetten want de geur van vers gebakken appeltaart komt je bij het branden van de kaars direct tegemoet.

L’ART DU SOIN  is een  te gekke  huidverzorgingslijn als aanvulling op het bestaande assortiment. De geuren zijn allemaal even origineel lekker. De infused facial water bijvoorbeeld dat gebruikt wordt als toner, bevat negen planten en bloemen, zit boordevol vitaminen en ruikt naar rozen. Als je huid naast een toner wel een goede booster kan gebruiken dan is de op Japanse rituelen geïnspireerde radiance boost powder een aanrader. Naast een cocktailtje van vitamine A,C, E zitten er mineralen in om de huid een gezonde glans te geven. Grappig effect want poeder wordt schuim zodra het in aanraking komt met water. De naar oranjebloesem ruikende moisturizing lotion met SPF 15 is een multifunctioneel product. Gebruik het als serum, of zelfs als een extra bescherming over foundation.

Mijn favoriete producten uit de L’ Art Du Soin lijn zijn toch zeker de Nourishing Cleansing Balm en de Multi-Use Exfoliating Clay. Het laatste is een klei masker en scrub ineen dat ruikt naar viooltjes, snel werkt en zorgt voor een babyzachte huid. De balm daarentegen ziet eruit als een wax en ruikt naar geranium en rozen. Meng de waxtextuur met water en het wordt een melkachtige structuur. Een fijner type huidreiniging kan ik me naast de cleanser van Eve Lom niet bedenken…

Diptyque Lart du Soin

www.diptyqueparis.com

Ook verkrijgbaar via Skins Cosmetics

De product prijzen variëren tussen de  42 – 52 euro

No Comments Yet

Comments are closed