Een stralende huid tijdens de Ilja Visser catwalk show | Backstage report at #MBFWA

Tijdens fashion week was ik uitgenodigd om een kijkje te nemen in de keuken van. Backstage dus. En daar gebeurd het. Leuk want goede vriendin en collega Vera Dierckx was Chef de Cabine voor de Ilja Visser catwalk show. Een prachtige collectie en een frisse complementerende make-up waarbij de Laura Mercier Flawless Face producten veel aan bod kwam. En dit is hoe:

Ilja Visser by Vera Dierkxs1

Get the Look:

 

 

Voor een gezonde natuurlijk ogende huid werd de oil-free primer van Laura Mercier gemengd met een oil-free tinted moisturizer. Deze cocktail blijft uren lang zitten en geeft een stralend effect. Alsof het van binnenuit komt. Een goed alternatief voor brandnetelthee zou ik zeggen.
Op de slapen, en als blush, werd de Radiance primer van Laura Mercier gebruikt met daaroverheen heel veel transparante lip gloss van M.A.C Cosmetics.

Op de ogen werd de creamy black eye eyeliner van Laura Mercier gemengd met een ‘high shine’ eyeliner van Guerlain en aan de buitenste ooghoek in een blok vorm aangebracht. Weer eens iets anders dan de gebruikelijke winged eyeliner. Om de wimpers het ‘va va voom’ effect te geven werd er alleen op de buitenste wimpers een gitzwarte mascara van Guerlain aangebracht. De lip contouren werden met een potlood iets vervaagd en op de onderlip  een transparante lipgloss van Laura Mercier aangebracht. What’s not to love…

Check out some pictures below:

 

 Backstage at lja Visser show - MBFWA

 

www.lauramercier.com

www.veradierckx.com

Laura Mercier is also available thru: www.skins.nl

www.readytofish.nl

No Comments Yet

Comments are closed