Helena Rubinstein Pure Ritual care –in-cleansers

Vuil, stof en make-up zijn de helaas verantwoordelijk voor de grijze filter dat vaak aan het einde van de dag op de huid kruipt. Ondanks dat het niet zichtbaar is, werkt het ook niet bevorderlijk voor de huid.  Sterker nog, het maakt je huid ouder dan nodig. Het beste dat je kunt doen is: reinigen, reinigen, reinigen. Helena Rubinstein speelt daar slim op in. De pure Ritual care-in-cleansing belooft niet alleen de huid grondig te reinigen maar ook om de te huid te versterken. Je vraagt je vast af hoe. In de producten zit glycolzuur met een verzachtende werking voor de huid. Een gistextract helpt om het cel opruim systeem op gang te helpen terwijl zwarte rijst extract boordevol antioxidanten zit waaronder vitamine-c.

HR Pure Ritual Helena Rubinstein HR Pure Ritual Helena RubinsteinHR Pure Ritual Helena Rubinstein HR Pure Ritual Helena Rubinstein

De care-in-one foam crème helpt om de huid een glad en stralend uiterlijk te geven. Het is zo zacht als crème, met een diepte reinigend effect als een zeep. Ik vind het een heerlijk product net als de care-in-milk dat een make-up reiniging is op basis van melk. Zelfs de meest hardnekkige make-up kun je hiermee verwijderen terwijl de huid zacht en soepel blijft. Na dit alles werkt de Pure ritual care-in-lotion het beste om de poriën te verfijnen.  De must have uit deze serie is de peel –in-care gebaseerd op zwarte thee en rijstextracten , één van de rituelen onder Koreaanse vrouwen. Noem het je nieuwe anti-aging vriendin om je huid een diepe reiniging te geven zonder de huid uit te drogen.

HR_Pure_ritual1

Het beste nieuws?

Het is geschikt voor ieder huidtype.

www.helenarubinstein.com

 

No Comments Yet

Comments are closed