Lancôme Absolue L’extrait Eye Balm & Black Crystal Light Edition

Oogverzorging dat doet wat er op de verpakking staat is echt een cadeautje. In de loop van de jaren heb ik er veel mogen proberen. Sommige zijn aardig, sommige goed, en sommige geweldig. Deze balm zit in de laatste categorie. In eerste instantie voelt het rijk en vettig aan, maar bij het aanbrengen wordt het een lichtere emulsie met een licht weerkaatsend effect. Het zorgt ervoor dat bij 2 x maal daags gebruik je huid rondom de ogen er echt uitgerust uitziet. The Absolue L’ extrait Eye Balm komt met een prijskaartje, dat dan weer wel. Goed om te weten
dat je niet veel nodig hebt om een maximale resultaat te bereiken.

Lancome Extrait Yeux

In 2012 werd Absolue L’Extrait, Élixir de Régénération Ultime geboren. Deze uitzonderlijke crème van Lancôme met twee miljoen cellen van de Lancôme-roos is geïnspireerd op de recentste ontdekkingen rond plantaardige stamcellen. Het is een luxueuze combinatie van wetenschap en natuur, van onvergetelijke zintuiglijkheid en een opmerkelijk globaal regenererend vermogen.
Lancome L’EXTRAIT Black Crystal Light Edition - 50 ml 1500 €
Lancome L’EXTRAIT REGENERATING ULTIMATE ELIXIR 50 ml 300 €

Lancôme viert de eerste verjaardag van deze nu al bestseller in China. Het merk doet dat samen met het Huis Baccarat dat synoniem is met uniek vakmanschap en dat nu al bijna 250 jaar lang symbool staat voor de Franse luxe. Deze pot heeft een oplage van  800 genummerde stuks en is gemaakt van zwarte kristal, “onyx”, van Baccarat.

Lancome L’EXTRAIT EYE BALM + 6 EYE PATCHES 15 ml 320 € Lancome L’EXTRAIT EYE BALM + 6 EYE PATCHES 15 ml 320 €

 

Per november 2013 exclusief verkrijgbaar bij Bijenkorf: Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

www.debijenkorf.nl

www.lancome.com

No Comments Yet

Comments are closed