Nuit Infinie De Chanel. Kerst 2013 make-up collectie – Lancering 31 oktober 2013

Chanel Look

Chique en verleidelijk? Ja. Gerafifineerd en flamboyant? Jazeker. Glamour verplaatst zich deze winter niet alleen naar de nagels en de wimper uiteinden, maar is te vinden bij ieder aspect van deze sprankelende collectie. De rouge allure lipstick is letterlijk mooie investering. Doe maar Crea bea. Door de velvet met de satin te mengen creëer je een ‘custom made’ versie.

Alle ogen zijn op jou gericht want illuminating is het nieuwe flawless. Zorg ervoor dat je dit beautygeheim deze winter in je make-up garderobe hebt opgenomen want het is en blijft wat mij betreft een hit. De Poudre universelle libre moonlight zal zeker zijn steentje bijdragen om je zo fris en fruitig mogelijk voor de dag te laten komen. En je oogopslag? Tja, vijf kleuren oogschaduw in een pallet die netjes op je creativiteit liggen te wachten. What’s not to like?

Ik ben dol op collecties die een verleidelijke oogopslag en sensualiteit aanmoedigen. Harmonieuze kleuren die elkaar complementeren en je geraffineerd oor de dag laten komen is wat we willen. Chanel deze winter. Ik zeg volmondig: Ja.

Nuit Infinie De Chanel is verkrijgbaar vanaf 31 oktober 2013

www.chanel.com

No Comments Yet

Comments are closed