A Fashionable Read: “The Style Mentors” door Elyssa Dimant

The-Style-Mentors

Elyssa Dimant is een mode-historicus en expert in hedendaagse mode studies. Ze werkt als  adjunct professor aan de Parsons School of Design aan de 5th Ave in New York. Als voormalig curator onderzoeker bij het ​​Costume Institute van het fameuze Metropolitan Museum of Art cureerde ze in 2004 de “WE” tentoonstelling en is ze tevens co-auteur van de bijbehorende catalogus. Met een portfolio van verschillende mode-en textiel industrie boeken was het schrijven van de ‘Style Mentors’ een logische stap.

De Style Mentor geeft een frisse en inspirerende kijk op mode en stijl. Hierbij maak je kennis met de diegenen die met succes er in geslaagd zijn een persoonlijke stijl neer te zetten. Als hedendaagse modebewuste vrouw vind je in dit boek inspiratie in de vorm van rolmodellen voor het hier en nu. In elk van de acht hoofdstukken wordt ingegaan op de handtekening van een tijdloze fashionlook. Het gaat van icoon, bohemien, minimalistisch, tot rocker en klassiek.

In De Style Mentor lees je niet alleen hoe je de look zelf bereikt, maar leer je ook te analyseren wat de stijl authentiek en bewonderenswaardig maakt. Met meer dan tweehonderd prachtige foto’s en informatie, is dit boek een aanrader voor modebewuste mensen en voor iedereen die op zoek is naar  advies over de kunst van styling en mode.

Fashionable_Style_Mentors _1 Fashionable_Style_Mentors _2 Fashionable_Style_Mentors _3

Verkrijgbaar via abc.nl

 

No Comments Yet

Comments are closed