Binnenkort lanceert Laura Mercier haar Dark Spell collection

Laat jij je weleens betoveren door de donkere kant? Dat is de vraag. Toen ik deze collectie op mijn bureau had uitgestald  was ik onder de indruk (lees: in shock) van de intense donkere kleuren. En dat met een lanceringsdatum voor de maand juli. Toen ik de pigmentatie en de structuren ging bekijken en de mogelijkheden ging testen, kwam ik er al gauw achter dat deze betoverende look alles behalve een vervroegde kerstlook  is.

Laura Mercier Dark spell collection

Wanneer je de donkere oogschaduw met een ponytail kwast aanbrengt krijg je een prachtige soft focus effect. Zwart wordt plotsklaps een prettige zomers grijs. Combineer dit met een zacht gekleurde gloss en een stralende flawless face en er is weinig winters meer aan. Sexy is het daarentegen wel.

Laura Mercier Dark Spell

De showstopper in de collectie is de limited edition face illuminator. Een van de flawless face  zaken waar Laura zo goed in is en nooit verveelt. Na de welbekende tight line en de caviar sticks die als eyeliner kan worden gebruikt is de kohl line extreme het nieuwe limited edition paradepaardje onder de eyeliners. Spannend, langhoudend en vooral snel. Precies zoals we het graag zien.

Verkrijgbaar vanaf midden juli 2013

Laura Mercier

In Nederland via Skins Cosmetics

No Comments Yet

Comments are closed