Bobbi Brown Nude Beach collectie – Verkrijgbaar vanaf 15 mei 2013

Wat fijn dat Bobbi aan ons dacht toen ze deze zomerse Nude Beach collectie bedacht. Geïnspireerd door de gewilde gebronsde glow tijdens zomerse dagen kun je nu je hart ophalen met draagbare sunkissed producten voor het gezicht en lichaam.

BB Nude Beach Tube Tints | € 22,-

Als fan van de face & body bronzing duo kan ik je deze variant ook zeker aanraden. Ik heb ooit een roze blush en bronzer ineen gekocht op een zomerse dag in Parijs, en ik heb er nog steeds plezier van. Je kunt snel een mooi effect creëren zonder dat het er te geplamuurd uitziet. Ook mooi om je decolleté mee te nemen voor een gebruind effect. Wil je het bronzing gebeuren naar een hoger niveau tillen? Probeer dan de tanning gel voor het gezicht & lichaam.

BB Nude Beach Collection | From € 18,-

Voor een speelse kleur op de wangen is er de sheer color cheek tint. Dit kun je natuurlijk stiekem ook op de lippen aanbrengen, maar ik zou dit lekker met de Tube tint doen. Het lijkt er trouwens op dat gloss weer een heuse comeback maakt. Ook lekker is de crème shadow stick. Dit multifunctionele product is inmiddels een grote hit, binnen een handomdraai creëer jij een smokey eye.

www.bobbibrowncosmetics.com

 

No Comments Yet

Comments are closed