De nieuwe 99 fashionable nagellak kleuren van Alessandro

Alessandro international heeft 99 nieuwe kleuren ontwikkeld waar elke nagellak-liefhebber verliefd op wordt! Fel roze, dieprood, blauw, geel… elke must-have of basiskleur komt voor in deze collectie. Deze speciaal ontworpen nagellakflacon met quality control heeft een unieke ‘quick brush’  dat nagels lakken voor een ieder snel en simpel maakt.

Daarnaast heeft de nieuwe, verbeterde formule nog meer fijne voordelen: Hoge kleurintensiteit door middel van de UV absorber en extra bescherming. De kleuren zijn flink gepigmenteerd, geven een ‘glossy shine’ effect en het droogt snel.

 

We love colors

 

Heb je liever verzorging en bescherming? De base coat egaliseert het nageloppervlak en beschermt tegen verkleuring. Last van een niet-egaal nageloppervlak? De Rigde Filler vult de oneffenheden op en helpt om tegen uitdrogen te beschermen. Je kunt ook nog kiezen voor de Top Coat and Coat Matt. Een fijn lakje, want het droogt snel, is UV absorberend en beschikbaar in zowel een gloss en matte finish. What’s not to love?

Allesandro nailpolish

Allesandro nailpolish

Allesandro nailpolish

By Santusha Kana

alessandro-international.com 

No Comments Yet

Comments are closed