De nieuwe zomer look van Armani beauty is vanaf 1 juni in NL verkrijgbaar

Hoe fijn, want naast Jo Malone is één van mijn favoriete make-up merken Armani Beauty vanaf 1 juni 2013 verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Den Haag. De nieuwe Amber Bronze zomer collectie is maar een klein onderdeel van al het moois Armani Beauty te bieden heeft.  De luminous silk foundation bijvoorbeeld is een prachtige foundation en  is sinds de lancering in 2000 de bestseller van het merk. Ook de rouge d Armani lipsticks zijn geweldig vanwege het semi matte effect. Er slingeren er standaard een aantal in mijn tas.
 

Luminous Silk Foundation | 30 ml - € 47,50

Weer of geen weer, een gezond ogende teint willen we toch allemaal. Zo’n showstopper als de Poudre Bronzante Amber past perfect in je handtas en zorgt voor een frisse en stralende gezicht. Neem je oogleden mee voor een gezellige oogopslag of gebruik de minerale kleuren van de oogschaduw Color Fil Satin. In de poeder met golfmotief staat de handtekening van Giorgio Armani gedrukt. Gebruik de gloss in Tangerine of Watermelon om je look af te maken en je Armani Bronze Amber ook is compleet.

Bronze Look Amber Palette by Armani Beauty | € 72,00  Bronze Look by Armani BeautyBronze Look Flash Laquer by Armani Beauty | € 30,00

Weekendje weg naar Antwerpen? Bij Parfuma kun je terecht voor het gehele assortiment.

www.debijenkorf.nl

www.armanibeauty.com

No Comments Yet

Comments are closed