Getest: Eve Lom: Cult skincare

Eve-om-rescue-mask

Eve Lom staat bekend als de geheime verslaving van vrouwen die verstand hebben van beauty. De Cleanser is een klassieker dat door Vogue geroemd is ‘probably the best cleanser in the world’. Een goede reiniging de ultieme basis is voor een gezonde en stralende huid.


Eve Lom cleanser:
De cleanser is een alles –in – één product. Het bevat vier aromatische oliën met reinigende en verzachtende eigenschappen.


Wat belooft het? 
Het belooft een jeugdige, glanzende, gezonde en stralende huid.


Wat doet het?
In combinatie met een speciaal geweven mousseline doekje heb je geen oog make -up remover, toner, of exfoliater meer nodig.

Waarom kopen?
Een fantastisch product dat de huid inderdaad stralend achterlaat. Zelfs de meest hardnekkige mascara wordt moeiteloos verwijderd.

Eve-Lom-cleanser(Vanaf 62 Euro)

Eve Lom Rescue mask:
Heb je een ‘emergency’ masker nodig? Dan is dit masker een huidopkrikkend ‘must have’.

Wat belooft het? Het is een intensief reinigend masker dat de huid niet stript van lichaamseigen vetten. Het maakt korte metten met een geïrriteerde, doffe een en verstopte huid. Het mag zelfs rond de ogen worden aangebracht om donkere kringen en gezwollen huid (puffy eyes) te verminderen.

Wat doet het?
Je gestresste en mogelijk vermoeide huid een flinke oppeper geven. Kamfer stimuleert de circulatie zodat de huid er uitgerust uitziet.

Waarom kopen? 
Omdat het werkt! De huid voelt strakker aan, daarnaast geeft het de huid een prachtige glow!
(Vanaf 36 Euro)

TLC Radiance Cream:
De huid vraagt in de herfst om een beetje De Tender, Loving, Care Radiance Cream. Het belooft de huid net dat beetje meer te hydrateren en ruikt naar Bulgaarse roos.
(Vanaf 52 Euro)

Eve-Lom-1   Eve-Lom

Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics (www.skins.nl)

Zie ook: Styletoday.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>