Getest: Kim Kardashian’s Anti-wrinkle primer

KimKardashian_featuredFusion Beauty werd tien jaar geleden zeer bekend door de ‘LipFusion lip plumper’. Mede door dit succes werd er in 2011 een nieuwe categorie gelanceerd. Make-up met de eigenschappen van hightech huidverzorging.
Gedurende de zomermaanden is de T-zone sneller vet. Het fijne aan deze primer is dat het zichtbaar de poriën vernauwd. Ook merk ik dat mijn huid rond de T-zone gedurende de dag semi- mat blijft, waardoor ik mijn make-up verder niet hoef bij te werken. De primer is zacht roze van keur door Rose Multiflora Fruit Extract en voelt bijzonder zacht aan op de huid.

Tip: Mix de primer met je foundation. Je make-up ziet er echt de hele dag mooi uit. Te warm voor foundation? Benut dan de voordelen van een primer, en breng het aan na je huidverzorging voor een stukje extra verzorging, en als basis voordat je bijvoorbeeld blush aanbrengt.

KimKardashian_article
Kim Kardashian is een groot fan en schijnt geen andere primer meer te willen gebruiken. De FusionBeauty primer zijn ook verkrijgbaar in: Brightening, Anti-redness en Acne prone skin.

De collectie van FusionBeauty is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics (www.skins.nl) en Parfumerie Douglas (www.douglas.nl).

Zie ook: Styletoday.nl

No Comments Yet

Comments are closed