Getest: Margaret Dabbs voetverzorginglijn

De zomer komt eraan en daarom is het des te belangrijker om de voetjes optimaal te verzorgen. Margaret Dabbs, Londen’s bekendste Footcare specialist, heeft haar voetverzorginglijn nu ook in Nederland geïntroduceerd. De ‘Award-winning’ intensive Hydrating Foot Lotion bevat Emu olie, wordt snel geabsorbeerd, en laat de voeten zacht achter. Heb je als snel last van gezwollen en branderige voeten? De Hydrating Foot Soak is een ontspannend voetenbad om gezwollen en branderige, droge voeten te herstellen.

Intensive Treatment Foot oil komt in een gemakkelijke spray versie en behandeld eelt, droge nagels en geeft een verbering van de huid waar je lang profijt van hebt.

Wanneer je denkt aan een scrub, dan komen de voeten meestal als laatst aan bod. De Exfoliating Foot Mousse bestaat uit vermalen tea tree blad en puimsteen en Emu olie. Een perfecte scrubbehandeling voor de voeten.

De Nourishing Nail and Cuticle serum kan zowel op de vinger- als teennagels worden gebruikt.
Het beschermt de nagels en houdt ze in goede conditie. Ingrediënten: Emu en tea tree olie.

 

  

De voetverzorginglijn van Margaret Dabbs is bij Skins Cosmetics en via www.skins.nl. In het Skins Institute worden voetbehandelingen gegeven met de producten van Margaret Dabbs.

Deze voetverzorginglijn is heerlijk betaalbaar, en maakt het gemakkelijk om ook eens een pedicure sessie thuis te proberen. Mijn voeten voelen een stuk zachter aan, en ben enorm fan van de (droge) olie. De olie ruikt naar citrus, trekt snel in, is wel zo prettig als je altijd –on the go- bent.

Intensieve verzorging
De vijf producten zijn ontwikkeld om specifieke voetproblemen als zwemmerseczeem, eelt en kalknagels te behandelen maar is natuurlijk ook geschikt voor de algemene dagelijkse verzorging van de voeten.

Het belangrijkste ingrediënt dat in de meeste producten wordt toegepast, is biologische, Australische emu olie. Erkend voor de genezende eigenschappen, en al eeuwen medicinaal gebruikt door Aboriginals. De olie wordt snel opgenomen, is huidvriendelijk en heeft anti-schimmel eigenschappen. Lemon Myrtle (citroen tea tree), geeft de lijn een heerlijke verfrissende geur.

Over Margaret
Margaret Dabbs is een erkend voetspecialist en podotherapeut, die in 1998 haar eerste Foot Clinic opende in Londen. In haar foot clinic ontdekte zij dat zij haar cliënten geen goede voetverzorgingsproducten voor thuisgebruik kon adviseren. Zij begon daarom zelf producten te ontwikkelen. Met succes, al snel was de vraag hoger dan het aanbod en in 2004 lanceerde zij haar professionele productlijn. Het aantal Foot Clinics and Nail Spa’s in Londen groeide; o.a. op prestigieuze locaties zoals Harrod’s, Fortnum & Mason en Liberty.

Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en via skins.nl.
Zie ook: Styletoday.nl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>