Getest: Rahua haircare


De Rahua haarverzorgingslijn bestaat uit 100% natuurlijke producten. Amanda testte deze luxe niche haarproducten. Al eeuwen wordt Rahua (uitspraak: Ra-wa) door de vrouwen van de Quechua en Shuar stammen uit de Amazone toegepast voor de verzorging van hun dikke, weelderigehaar. In de jaren ’90 deelden zij hun geheim voor mooi haar met een stylist, kleurexpert én Quechua. Die dat weer  met de clientèle van zijn NYC-salon deelde.De Rahua haarverzorgingslijn bestaat uit 100% natuurlijke producten. Heb je zwak of beschadigd of gekleurd haar? De zachte shampoo met Rahua versterkt je haar en verzorgt de hoofdhuid en haarzakjes. Cocos olie en shea butter verwijderen talg, vuil en bacteriën zonder de natuurlijke beschermingslaag van het haar aan te tasten. Ook veilig voor gekleurd haar.

        

Föhn en straight jij je haar dagelijks?  De Rahua finishing treatment beschermt het haar tegen bedreigingen van buitenaf door styling. Het is een siliconenvrije formule dat  het haar versterkt en een gezonde glans geeft. Het fijne is dat het zowel op nat als op droog haar kan worden gebruikt. Ideaal voor droge haarpunten.

Ik was tijdens de presentatie al meteen onder de indruk van de 100% natuurlijke Rahua Voluminous Hair Spray.Het is alcoholvrij, en geeft een soft hold. Droogt het haar gelukkig niet uit, waardoor je een dag later nog steeds probleemloos kunt stylen. Lavendel en eucalyptus essence hebben een kalmerende en ontspannende werking, de Citrus extracten houden het haar in model en verfrissen.

Wat belooft de Rahua Elixir?
Het haar wordt van binnenuit versterkt. Ungurahua olie dat rijk is aan Omega 9 oliezuren versterkt de haarfollikel, waardoor het haar steviger geworteld is en mooier en langer kan groeien.

How to: Een volle pipet na de conditioner aanbrengen op handdoekdroog haar, vervolgens 15 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

Resultaat: Heb je altijd al 100% natuurlijke haar verzorgingsproducten willen gebruiken? Dan is dit je kans om kennis te maken met eerlijke haarverzorging die dien wat ze beloven, en meer!

  

RahuaShampoo275ml(€30,-)
RahuaConditioner 275 ml (€ 32,-)
Rahua  Voluminous Hair Spray 178 ml (€ 26,-).
Rahua finishing treatment 60 ml (€ 40,-)
Rahua Elixir 30 ml (€ 160,-) Limited Edition
Voor meer informatie en een ingrediënten lijst www.rahua.com
Rahua is 100% natuurlijk en is exclusief verkrijgbaar bij Skins Cosmetics en via skins.nl.
Zie ook: Styletoday.nl
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>