Getest: Rodial glamtox serum

rodial_serum_featuredRodial is hét ultieme huid verzorgingsmerk onder A- listers als Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Beyonce en Victoria Beckham. Wij gingen testen.

Wat belooft het?
Rodial glamtox serum is een formule die zonschade en hyperpigmentatie behandelt. Het is een formule waarmee de hyperpigmentatie binnen 16 weken wordt verminderd. AC Nano Vesiculair Systeem P3 (jaja) repareert, herstructureert en hermodelleert de huid en maakt deze glad.
Hierdoor worden rimpels en fijne lijntjes verminderd. De huid wordt opgevuld en verstevigd. Na 16 weken zou de pigmentatie volledig verdwijnen.

Ingrediënten?
• VCIP is een krachtig antioxidant die helpt celschade tot 40% te voorkomen. Het zorgt voor een mooiere en helderder teint, waardoor de huid er stralender uitziet.
• Heermoes- of paardenstaartextract versterkt en verjongt het bindweefsel, wat een verzachtend en effect op de huid heeft.
• Rozenbottelzaadolie helpt bij het verminderen van rimpels en het vervagen van zonschade aan de huid.

Hoe?
Om een goed resultaat te bereiken moet Glamtox serum gedurende een periode van 3 maanden dagelijks( 2x per dag) worden gebruikt, samen met de populaire Rodial glamtox SPF18 (overdag) dat hyaluronzuur bevat, en Rodial glamtox night dat Retinol bevat en ‘ The overnight facelift’ wordt genoemd.

Resultaat?
Al na twee dagen voelt mijn huid strakker en gladder. Na vijf dagen zie ik kleine vlekjes langzaam verdwijnen. Top product! Ik zal nog even door moeten zetten om het uiteindelijke resultaat te bekijken.
Rodial is hét ultieme huid verzorgingsmerk onder A- listers als Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Beyonce en Victoria Beckham.

rodial_serum€ 62,00 voor 15 ml

www. rodial.co.uk

Verkrijgbaar via Skins Cosmetics

Zie ook: Styletoday.nl

No Comments Yet

Comments are closed