Getest: You PARA/DISO parfum

PARA_DISO_parfum

Het is inmiddels een bekende trend dat filmsterren, artiesten en modemerken hun eigen geur lanceren, in de danswereld is dit nieuw.

Wie?
Enige tijd geleden lanceerden choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten een parfum. You PARA/DISO, l’essence de la dance.

Waarom een geur? 
Omdat de choreografen de dans hieraan willen verbinden. In samenwerking met een Italiaanse parfumeur en twee Nederlandse ontwerpers gingen zij op zoek naar de mogelijkheid om een het ‘paradijs’ te vervangen in een flesje. Deze gebeurtenis ging direct vooraf aan de Nederlandse première van het dansstuk dat afgelopen zomer in Monaco plaatsvond. Prinses Carolina mocht het eerste exemplaar in Monte Carlo in ontvangst nemen.

Waar ruikt deze paradijselijk zaligheid dan naar?
En hoe vang je dit in een flesje? De ingrediënten zijn geheim. Het is de bedoeling dat je de geur ervaart, en als het ware een geurenreis maakt, waarbij iedereen zijn of haar eigen verband legt. Een geur die je moet raken, een zoektocht naar de essentie van de dans. De vormgeving is bijzonder, net zoals de geur! Hebben.

 

85 euro, 30 ml, Verkrijgbaar bij www.skins.nl

Zie ook: Styletoday.nl

 

parfum_para_diso

No Comments Yet

Comments are closed