Jo Malone London komt naar Nederland

Fantastisch nieuws voor alle Jo Malone liefhebbers. Zoals je misschien al hebt gehoord komt Jo Malone naar Nederland. De Bijenkorf in Den Haag krijgt vanaf juni 2013 de eer om ons te verwennen met al het lekkers dat Jo Malone te bieden heeft. Je kunt je zintuigen flink laten prikkelen bij alle beauty producten voor in huis, bad en natuurlijk voor het lichaam. Betaalbare luxe is het zeker met de op maat gemaakte Britse geuren die bij aanschaf ook nog prachtig worden verpakt.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Room Spray  175 ml € 43 Jo Malone Lime Basil & Mandarin scented candle - 200 gram € 50 Jo Malone Lime Cologne - 100 ml € 88

Sinds de herintroductie van de lijn ben ik naast fan van de klassieke Mandarin & Basil nu ook gehecht geraakt aan de Blue Agava & Cocao Cologne. En ja, het is net zo exotisch als het klinkt. Lichtzoet, en tegelijk ook verrassend fris. Echt een cadeautje. Als je straks in de Jo Malone boetiek aan het ‘fragrance combinen’ bent, maak dan een persoonlijke geur statement en vergeet niet je handen en armen te laten masseren aan de Tasting Bar.

Jo Malone

www.debijenkorf.nl

www.jomalone.com

No Comments Yet

Comments are closed