La Maison Paris by Maison Martin Margiela

Gedurende mijn recente bezoek aan Parijs bracht ik een bezoekje aan het eerste hotel dat is ontworpen door Maison Martin Margiela. Wat een adembenemend plaatje. Niets anders dan lof. De White Lounge naast de receptie bijvoorbeeld is open voor iedereen die op een wel heel plezierige manier wil wachten voor het in en uitchecken. Je kunt er vrienden ontmoeten voor een dorstlesser en van het fijne uitzicht genieten.

Wanneer je in de White Lounge zit, kijk je direct tegen de Black Cigar Bar aan. Margiela heeft alles uit de kast getrokken bij het ontwerpen van de Havana – smokers – only bar met het gebruik van kostbaar gelakt hout, zwarte strakke leren lounge stoelen. Sigaar liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met een glas cognac of whisky in de hand.
Uiteraard kun je ook een nachtje doorbrengen in dit fabuleuze hotel. Hoe dan ook gaat dat zien!

The White Room The White Lounge 2

The White Lounge

Wanneer je in de White Lounge zit, kijk je direct tegen de Black Cigar Bar aan. Margiela heeft alles uit de kast getrokken bij het ontwerpen van de Havana – smokers – only bar met het gebruik van kostbaar gelakt hout, zwarte strakke leren lounge stoelen. Sigaar liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met een glas cognac of whisky in de hand. Uiteraard kun je ook een nachtje doorbrengen in dit fabuleuze hotel. Hoe dan ook gaat dat zien!

The Cigar Bar

The Cigar Bar

www.lamaisonchampselysees.com

No Comments Yet

Comments are closed