Olieverfschilderijen gemaakt een paletmes door Leonid Afremov

Leonid Afremov (geboren 12 juli 1955 in Vitebsk, Wit-Rusland) is een Russisch-Israëlische moderne impressionistische kunstenaar die vrijwel uitsluitend werkt met een paletmes. Hij ontwikkelde zijn eigen unieke techniek en stijl die is onmiskenbaar. Afremov is vooral bekend als een zelfstandig kunstenaar die zijn werk promoot en verkoopt via internet. Zelden neemt hij deel aan tentoonstellingen van handelaren en galeries.

Afremov woonde tot 1990 in Vitebsk, Wit-Rusland. Tussen 1990 en 2002 in Israël, en 2002-2010 in Boca Raton, Florida. Afremov verblijft momenteel in de populaire badplaats Playa del Carmen, Quintana Roo, Mexico, in de buurt van Cancun. Hij schildert vooral landschap, stadsgezichten, zeegezichten, bloemen en portretten. Het grootste deel van zijn werk is zeer kleurrijk en politiek neutraal. Het ging Afremov lange tijd niet voor de wind, echter met de opkomst van online verkoop weet Afremov goed aan de man te brengen.

oil-painting-using-only-a10 oil-painting-using-only-a11  oil-painting-using-only-a12 oil-painting-using-only-a13 oil-painting-using-only-a-1 oil-painting-using-only-a-2 oil-painting-using-only-a-3 oil-painting-using-only-a-4 oil-painting-using-only-a-5 oil-painting-using-only-a-6 oil-painting-using-only-a-7 oil-painting-using-only-a-8 oil-painting-using-only-a-9 oil-painting-using-only-a-p

 

Bezoek Leonid Afremov’s website  voor meer informatie.

 

No Comments Yet

Comments are closed