Ontmoet DE Facehunter in Amsterdam op 25 mei 2013

Als je een beetje fashionista bent, ben je vast bekend met het werk van Face Hunter. Zo niet, lees dan een korte samenvatting. Yvan Rodic alias de Facehunter begon zijn carrière door het maken van foto’s op knal feesten en partijen in Parijs. In 2006 begon hij de resultaten op zijn blog te publiceren wat resulteerde in zijn welbekende straat / modefotografie. Dit leverde Yvan publicaties op in o.a. de New York Times, Vogue Italië en de Observer, om er maar een paar te noemen.

In zijn nieuwe boek: “Een jaar uit het leven van Facehunter” neemt Yvan je een jaar lang mee op zijn reizen naar meer dan 30 van zijn favoriete steden. Hij bezocht twee steden per week waarbij hij mensen op de kiek zette.

Ik vind het een verfrissend en inspirerend boek waarbij iedere foto een eigen verhaal verteld. Je kunt natuurlijk ook je eigen verhaal erbij bedenken wanneer je door de 680 foto’s bladert. Yvan is erg goed in het vastleggen van dat ene alles vertellende moment. De foto’s zijn als het ware aan het woord…

Zoals Yvan zegt: “Het gaat niet over mode mensen die andere mode mensen meer inspireren – het gaat over het echte leven en echte mensen die elkaar over de hele wereld inspireren”.

Geweldig nieuws, want op 25 mei om 15.00 uur is Yvan bij de ABC in Amsterdam waar hij zijn nieuwe boek zal signeren. Ik heb begrepen dat het een waar feestje gaat worden. Zowel binnen als buiten op het plein. Yvan neemt zijn camera mee, dus trek je leukste outfit aan, en neem je meest vrolijke glimlach mee, want wie weet kom jij met je outfit in zijn volgende boek te staan.

 
 

Yvan’s inspirerende werk vind je hier: yvanrodic.com

A year in the life of Facehunter is verkrijgbaar bij  www.abc.nl

 

No Comments Yet

Comments are closed