Pure Pre-Summer Treatment bij Pure Cosmetics

Pure_Cosmetics_logo

Gezien de echte zomer maar uitblijft en ik continu ren tussen werk, vrienden en mijzelf, leek het mij ideaal om even ‘me-time’ in te plannen. Ik besloot om een van mijn favoriete beauty salons na een lange tijd weer te bezoeken: Pure Cosmetics.

De nieuwe salon van Pure Cosmetics is gevestigd in het nieuwe gedeelte van Haarlem centrum, kort geleden nog genomineerd voor ‘ Beste Winkelcentrum 2013’. Het interieur is strak, modern en rustgevend.

Ik koos voor de Pre-Summer Treatment. Onder het genot van een kop thee en de laatste Marie Clare begon ik met de OPI cosmetische pedicure. Niks voelt fijner dan je voeten in een warm water met rozenblaadjes, gevolgd door een heerlijke scrub, fruitzuurpeeling en voetenmasker. Deze luxe pedicure wordt afgemaakt met een OPI Gel Colour behandeling. Ik koos Chihuahua Bites, een van mijn favoriete kleuren.

Pure_Cosmetics_marbert

Na de pedicure geniet je van een 1,5 uur durende lichaamspakking en –massage gevolgd door 20 minuten ontspanning in een kruidenhydromassagebad. Voor de lichaamspakking kan je kan kiezen uit een chocolade, honing, ontspannende olie en aloë vera.

Ik koos voor de honingpakking. De bloemenhoning pakking is een diepverzorgende pakking. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en gevoed met een dieptewerking. Na de behandeling is de huid sterk en zacht met een onweerstaanbare, prachtige glans. De functie van deze pakking is een natuurlijke scrub, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend.

Pure_Cosmetics_opi

De Pure Pre Summer Treatment duurt 2 uur en 45 minuten (tijdelijk €90) en bestaat uit:
– OPI cosmetische pedicure met gel color
– bodyscrub
– rugmassage
– lichaamspakking
– 20 minuten kruidenhydromassagebad

Pure_Cosmetics_store

Verwen jezelf met deze Pure Pre Summer Treatment bij Pure Cosmetics , Drossestraat 16 in Haarlem.

Visit: purecosmetics.nl

Door Santusha Kana

No Comments Yet

Comments are closed