Sisley Beauty Maskers. Redders in nood!

Van een masker dat werkt word ik intens blij. Wat jij? Iedereen heeft van die dagen dat ongeacht wat je aanbrengt, het gewenste effect uit blijft. Een masker van Sisley is  een behoorlijke redder in huid nood. Of je nu je huid wilt hydrateren, kalmeren, power boosten  of  s ’nachts haar werk wil laten doen, Sisley doet wat het beloofd. Het Masqué Éclat Express is een favoriet omdat het een snelle booster is voor de huid. Het stimuleert de bloedcirculatie als je huid er vaal uitziet of vermoeid is.

Mijn andere favoriet is Masque Contour des Yeux et Levres een verzorgend masker voor inderdaad lippen en het oogcontour op basis van Arnica. Super effectief al je her morgens om de oogleden gebruikt, en rond de lippen om fijne lijntjes tegen te gaan.

Spreken deze masker je niet aan? Op de website vind je een enorm aanbod aan fijne maskers, zoals de het Masque crème Aux Resines Tropicales. Ideaal om de poriën te vernauwen, en talgproductie tegen te gaan. Ook fijn voor de man dus.

 

Sisley Masque Creme aux resines tropicales 60 ml 86,50Sisley Masque Contour Des Yeux 30 ml 93 euroGel Express aux Fleurs 60 ml 92,50

www.sisley.nl

 

No Comments Yet

Comments are closed