#SpringMeeMet4G met KPN

Heb de film de bucketlist gezien met Jack Nicholson en Morgan Freeman? Welnu, ik heb jaren geleden gezegd dat ik ooit de sprong zou wagen, en nu werd het mij aangeboden. Tja, dan kan je natuurlijk geen nee zeggen. Naast de sprong wagen mocht ik met de Samsung Galaxy S4 het nieuwe 4G netwerk testen. Eerst een week ter land, en gisteren ter lucht. Foto’s en video’s uploaden en versturen tijdens de vaart terwijl je
nog aan het recht trekken bent van je vrije val.

Spring mee met 4G Spring mee met 4G

Een onbeschrijflijk gevoel dat me nog heel lang bij zal blijven. Leuk want er ging een cameraploeg mee om o.a. mijn vrije val en voornamelijk mijn reactie vast te leggen. De compilatie beelden hiervan volgen uiteraard nog. Knap staaltje werk, en tot in de puntjes georganiseerd. Als je een durfal bent zou ik zeker de sprong eens wagen. Spring mee met 4G en ervaar zelf het supersnelle netwerk.

Spring mee met 4G Spring mee met 4G

Spring Mee Met 4G video

Over KPN 4G

Het moet je super snel internet opleveren en is de opvolger van het 3G. Denk aan een snelheid tussen de 100kb en 10Mb per seconde voor 3G terwijl het 4G gebeuren tussen de 100 Mbit en de 1000 Mbit per seconde ligt. Supersnel dus, zeker betreft browsen en facebooken, het downloaden en versturen van data en geen gehaper meer tijdens streamen.

Spring mee met 4 G

For more info: www.kpn.com

No Comments Yet

Comments are closed