Beauty tips voor Moederdag

Op 12 mei is het zover. Moederdag! Wat mij betreft is het iedere dag een dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Er een datum aan koppelen geeft het een extra dimensie, en zijn er plotsklaps talloze beautypakketen beschikbaar om de keuze een stuk makkelijker te maken. Neem nu bijvoorbeeld deze pakketten van Clinique:

De Moisture Surge Set zorgt voor een instant hydratatie boost voor het gezicht en de ogen, en is aangevuld met een Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm dat natuurlijk verzorgt en een subtiel glansje geeft.

Clinique Moisture Surge Set €42.30

Ook leuk is de High Impact Extreme Volume Mascara Set. Het geeft je wimpers echt een maximale volume boost. Best een leuk idee voor avondje uit en vooral niet te ingewikkeld.

High Impact Extreme Volume Mascara Set €25.60

Ik zou mijn moeder graag een Atelier Cologne geur cadeau willen doen. Basis van de geuren van Atelier Cologne zijn de klassieke ingrediënten van eau de cologne, zoals frisse citrus en verse kruiden.

De Atelier Cologne lijn bestaat inmiddels uit tien heerlijke unisex geuren waaronder: Orange Sanguine, Grand neroli, Bois Blonds, Trèfle Pur en Oolang Infini, Ambre Nue, Rose Anonyme, Vétiver Fatal, Mistral Patchouli en Vanille Insensée. De laatste geur is absoluut favoriet met in de basis vanille uit Madagaskar, aangevuld met jasmijn, eikenmos, limoen en koriander. De geuren zijn verkrijgbaar is twee formaten en uit te breiden met een geurkaars en zeep.

Cologne Absolue 30 ml | € 42 / 200 ml | € 115 | Geurkaars € 40 | zeep € 15
www.ateliercologne.com 

Atelier Cologne is verkrijgbaar via www.skins.nl

 

 

No Comments Yet

Comments are closed