Vijf snelle make-up manieren om je ogen groter te laten lijken

1. Een hele goede eye-opening truc is om een ​​lichte kleur oogschaduw op de basis van het ooglid aan te brengen en een donkerdere kleur in de plooi. Tja, één kleur gebruiken is natuurlijk gemakkelijk, maar met een tweede kleur erbij creëer je diepte.

2. Gebruik twee verschillende oogschaduw tinten uit dezelfde kleur familie en creëer hiermee een extra dimensie op je oogleden.

3. Om het beste uit je natuurlijke oogvorm te halen, is het raadzaam om een oogpotlood of eyeliner alleen aan te brengen tot het einde van het ooglid. Zodra je hierbuiten gaat werken verander je de vorm, en helaas niet altijd ten goede.

4. Draag je een bril? Gebruik dan lichtere kleuren op je ogen om de aandacht naar de vorm van je ogen te trekken. Pas wel op met parelmoer. Dit kan afleidend werken. Voornamelijk als er rimpelvorming is.

5. Gebruik perzikachtige concealers, in plaats van geel/beige om kringen onder de ogen te minimaliseren. De oranje ondertonen zijn meestal beter als het om het camoufleren van de blauwe adertjes gaat.

  Big eyes

No Comments Yet

Comments are closed