Vlieger & Vandam The Crucifix Guardian Angel collectie f/w’13

Zin om je Vlieger & Vandam tassen collectie uit te breiden? Carolien & Hein lanceren een wel heel bijzondere uitbreiding: The Crucifix als onderdeel van de Guardian Angel collectie. Waarschijnlijk ben je al bekend met de gun & knife tas waarbij slogans als: ‘armed with a gun’, ‘knife of faith’ en ‘nobody will harm’ you vrij duidelijke taal is. Leuk want de tassen serie is ontstaan als commentaar op de continue stroom aan berichtgeving over gevaren in de maatschappij. Alleen een gezonde dosis humor vormt in de ogen Van Vlieger & Vandam een remedie tegen deze manier van nieuws brengen.

Ook de Citybag is weer terug te vinden in de collectie, aangevuld met de nieuwe kleuren: bordeaux rood en donkerblauw. De gouden en zwarte studs, geven deze bijzondere tas een edgy en stoere look. Warm bordeaux rood en diep donkerblauw zijn dé nieuwe kleuren van het seizoen. Wil je een keer wat anders dan zwart? kies dan voor diep donkerblauw of groen. Kleuren die iedere tas een bijzondere twist geeft.

Leuke bijkomstigheid is dat Vlieger & Vandam gebruikt alleen leer dat afkomstig is uit één van de groenste looierijen ter wereld. Wat wil je nog meer?

 

Guardian Angel bordeaux


  

www.vliegervandam.com

No Comments Yet

Comments are closed