Yves Saint Laurent Beautè’s nieuwe Babydoll mascara & eyeliner

Of we nu veel of weinig tijd hebben, we maken altijd tijd vrij om mascara aan te brengen. Yves Saint Laurent Beauté heeft daar slim op ingespeeld en heeft een nieuwe mascara op de markt gebracht. Leuk want de Baby Doll make-up serie is een verwijzing naar de parfum die Yves in 1999 uitbracht.

Is deze mascara fijn? Jazeker! De structuur van het borsteltje mascara zorgt voor een goede verdeling voor een erg mooi resultaat. Voornamelijk als je korte of sterk krullende wimpers hebt zijn dit soort borsteltjes echt een aanrader. Ook fijn is dat je in laagjes kunt werken zonder dat je een klonterig resultaat krijgt. Of je nu voor de zwarte, blauwe, bruine of paarse variant gaat.
Yves Saint Laurent Babydoll mascara |  € 32,51
Babydoll mascara

Wat is mascara zonder een babydoll kleurige eyeliner zal Yves Saint Laurent Beauté vast hebben gedacht. Binnenkort komen er zes vloeibare eyeliners in te gekke aanvullende kleuren uit om je babydoll oogopslag af te maken. Mijn favoriet is toch zeker wel de ‘Lumiere Bleu’.  Een spannende blauw/paarse kleur dat op zichzelf volstaat en ook mooi is over een zwarte eyeliner als je net iets meer pit wilt.

Yves Saint Laurent Baby Doll eyeliner | € 32,51

Exclusief verkrijgbaar via www.bijenkorf.nl

www.yslbeautyus.com

No Comments Yet

Comments are closed